Çankırılılar, Murat Kekilli ile coştu

Çankırılılar, Murat Kekilli ile coştu

23 Mayıs 2011

Çankırı Hasan Fehmi Gökşen Kapalı Spor salonunda gerçekleştirilen Kekilli konserini binlerce Çankırılı izledi.

“ Ver Bana Düşlerimi” şarkısıyla sahneye çıkan ve ardından Çılgın, Unutmak O Kadar Kolay mı, Eşşek Gözlüm ve Bu Akşam Ölürüm parçasının yanı sıra sevilen bütün parçalarını birbiri ardına seslendiren Murat Kekilli, kendisini izlemeye gelen Çankırılılara unutulmaz bir gece yaşattı.

Bundan üç yıl önce Çankırı’da sevenleriyle bir araya geldiğini ifade eden Murat Kekilli, kendisini tekrar Çankırı’daki sevenleriyle buluşturma fırsatını veren Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç’e teşekkür etti.

Ünlü sanatçı Murat Kekilli’ye hep bir ağızdan eşlik eden gençler zaman zaman “Murat..Murat” tezahüratlarıyla salonu inlettiler.

Ayrıca konserde, beyefendi kişiliğiyle gönüllerde taht kuran ünlü sanatçı Murat Kekilli’ye, Belediye Başkanımız İrfan Dinç tarafından sahnede çiçek takdim edildi.

Gençlik Şöleni; Pazar günü Lara ve Mustafa Ceceli konserleriyle devam edecek.