Çankırı’da Bulunan İki Cüzdan, Sahiplerine Ulaştırıldı

Çankırı’da Bulunan İki Cüzdan, Sahiplerine Ulaştırıldı

30 Haziran 2021

Çankırı Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, bulunan iki cüzdanı sahiplerine teslim etti. Buluntu sahipleri, belediye yetkililerine teşekkür etti.

Çankırı’da aynı gün düşürülen iki cüzdan, zabıta ekiplerinin çabası ile sahiplerine ulaştırıldı. El hızarını tamir ettirmek için Çankırı merkeze gelen ve Büyük Cami önünde cüzdanını düşüren Ilgazlı İrfan Erdoğan ile torununa dondurma almak için şehir merkezinde gezen Resul Topuz, içerisinde bir miktar para, kredi kartları ve kimliklerinin bulunduğu cüzdanlarını düşürdü. Cüzdanları bulan vatandaşlar, zabıtaya getirerek teslim etti. Zabıta memurluğu, kimlikler üzerinden ulaştıkları telefon numaraları ile buluntu sahiplerini arayarak bilgi verdi. Cüzdanlar, tutanak ile sahiplerine teslim edilirken İrfan Erdoğan ve Resul Topuz, cüzdanlarını getiren vatandaşlara ve belediye yetkilerine teşekkür etti.