Çankırı’da Bayram Hazırlığı Devam Ediyor

Geri

Çankırı’da Bayram Hazırlığı Devam Ediyor

4 Nisan 2024

 

Çankırı Belediyesi,  vatandaşların sorunsuz bir bayram geçirebilmeleri için ekiplerini seferber etti. Çankırı’da bayram hazırlıkları başladı.

 

Şehrin muhtelif alanlarında yabani ot ve mıntıka temizliği gerçekleştiren ekipler, Sarıbaba ve Esentepe mezarlıklarını bayramda kabir ziyareti için yeniden temizledi. Kabirlere giden ara yollar daha da konforlu hale getirildi. Şehir içi refüj ve parklarda sulama çalışmalarının ise devam edeceği bildirildi.  

 

Her Yer Gül Kokacak

 

Bayram öncesinde dört koldan çalışma yürüten ekipler, arife günü şehir merkezine,  yüzlerce kişinin namaz kıldığı camilere ve şehir mezarlığına gül suyu sıkacak. Bir taraftan vektörle mücadele kapsamında ilaçlama çalışmalarına devam eden ekipler, bayram dolayısı ile mücadele alanlarını da genişletecek.

 

Hemşehrilerinin Ramazan Bayramı’nı kutlayan Çankırı Belediye Başkanı İsmail Hakkı Esen,  Çankırı’nın huzurlu bir Ramazan ayı geçirmesinden mutlu olduklarını belirterek Ramazan Bayramı’nda da Çankırı sokaklarına huzur ve mutluluğun hâkim olmasını diledi. Esen, bayram süresince vatandaşların istek ve şikâyetlerini ALO 153 veya 0 552 153 18 18 WhatsApp ihbar hattı aracılığı ile ulaştırabileceklerini bildirdi.