Çankırı Belediyesi’nin Çocuklara Karne Hediyesi

Çankırı Belediyesi’nin Çocuklara Karne Hediyesi

4 Nisan 2011

30 Ocak Cumartesi günü AKM’de saat 13:00’ da başlaması gereken tiyatro gösterisi, erken saatlerde toplanmaya başlayan kalabalık nedeniyle yarım saat gecikmeyle başladı. Programa ev sahipliği yapan Belediye Başkanı İrfan Dinç ve eşi Zeynep Dinç çocukların yoğun ilgisi nedeniyle protokoldeki yerlerini çocuklara bırakarak programı kenarda bir sandalyede takip etmek zorunda kaldı. Miniklerin yanı sıra ebeveynlerinde ilgi gösterdiği Caillou (Kayu) Çankırı’dan tam not aldı.Ankara Büyükşehir Belediyesinin desteğiyle İlimize gelen Tiyatro ekibi programın sonunda Caillou (Kayu) ile fotoğraf çektirmek isteyenlerin hucümuna uğradı. Çocukların yoğun ilgisi nedeniyle uzun süre AKM’den çıkamayan oyuncular salonun tamamen boşalmasının ardından salondan ayrıldılar.