Çankırı Belediyesinden Yaşlılara Hal Hatır Ziyareti

Geri

Çankırı Belediyesinden Yaşlılara Hal Hatır Ziyareti

1 Ekim 2021

 

Belediye Başkanı İsmail Hakkı Esen’in eşi Betül Esen, Belediye Meclis Üyesi Özlem Demirci ile birlikte 1 Ekim Yaşlılar Günü dolayısı ile evde temizlik hizmeti verilen yaşlıları evlerinde ziyaret ederek hatırlarını sordu.

Vatandaşların hayatını kolaylaştıran Çankırı Belediyesi, kendi işini göremeyen 65 yaş ve üzeri yaşlı vatandaşlara evde bakım ve temizlik hizmeti vermeye devam ediyor.  Sosyal Hizmetler Birimi bünyesinde oluşturulan temizlik ekibi, yaşlıların evlerinde detaylı temizlik yapıyor. 1 Ekim Yaşlılar Günü’nde daha fazla yaşlının evini temizleyen Belediye, hal hatır sormayı da ihmal etmedi. Başkan Esen’in eşi Betül Esen ve Meclis Üyesi Özlem Demirci, yaşlıları evlerinde ziyaret edip onlarla sohbet etti. Ziyaretten mutluluk duyan vatandaşlara özel günleri için hediye de takdim edildi.

Belediye Başkanı İsmail Hakkı Esen, yaş aldıkça hareketleri kısıtlanan, kişisel bakım ve ev temizliği gibi zaruri ihtiyaçlarını karşılayamayan yaşlı, engelli ve bakıma muhtaç vatandaşlara yönelik evde bakım ve temizlik hizmeti hizmetini aksatmadan yürüttüklerini belirtti. Esen, en büyük amaçlarının Çankırı’da yaşayan vatandaşların duasını almak ve onları mutlu etmek olduğunu söyledi.