Çankırı Belediyesi’nden Okullara Destek Devam Ediyor

Geri

Çankırı Belediyesi’nden Okullara Destek Devam Ediyor

4 Nisan 2011

Belediye Meclis Üyeleri Fatma Öztürk, Ahmet Kılıç ve Başkan Yardımcısı Mithat Kılıç’la birlikte ilk olarak İsmail Hakkı Karadayı İlköğretim Okulu’na giden Belediye Başkanı İrfan Dinç burada okul yöneticileri tarafından karşılandı. Okulun daha önce tespit edilen ihtiyaçlarından bilgisayar monitörleri ve projeksiyon cihazları yanında okulda ihtiyaç sahibi öğrencilere kışlık bot ile kabanların dağıtımı da yapıldı.

Belediye Başkanı İrfan Dinç ve beraberindekiler daha sonra Çankırı İmam Hatip Lisesi’ne geçerek daha önce söz verilen bilgisayar, projeksiyon cihazı ve fotokopi makinesini okul müdürüne teslim ettiler.

Belediye Başkanı İrfan Dinç’in eğitime destek turlarının son durağı Süleyman Demirel Fen Lisesi oldu. Burada da okul yönetimi ve öğretmenlerle sohbet eden Belediye Başkanı İrfan Dinç, daha önce kendisinden talep edilen bir adet fotokopi makinesini okula teslim etti.

Başkan Dinç 11 Ocak 2011 Salı günü gerçekleşen 3 okul ziyaretinde toplam 16 adet bilgisayar monitörü, 11 adet projeksiyon cihazı,1 bilgisayar ve 2 adet fotokopi makinesi hediye etti.

Ziyaretlerinde sürekli olarak Çankırılı çocukların kaliteli ve iyi bir eğitim alması için Belediye olarak imkanları zorlayarak okullara araç gereç ve teknik malzeme yardımı yapmaya çalıştıklarını belirten Başkan Dinç “Çankırılı çocuklarımızın ve gençlerimizin en iyi şartlarda okuyabilmeleri için üzerimize düşen görevi yapmak boynumuzun borcudur. Çocuklarımızın teknolojinin getirdiği yenilikleri kullanarak daha iyi  eğitim almaları için elimizden geleni yapıyoruz. Malzeme yardımı yanında ihtiyaç sahibi çocuklarımızı okul ayırımı yapmadan daha önceden okul yöneticilerine tespit ettirerek kışlık bot ve kaban yardımında da bulunuyoruz” diye konuştu.

 

 Başkanı İrfan Dinç, düzenlediği okul ziyaretleriyle ikisi Lise, birisi de ortaöğretim olmak üzere toplam üç okulu adeta malzeme yağmuruna tuttu.