Çankırı Belediyesinden Haftanın Özeti

Geri

Çankırı Belediyesinden Haftanın Özeti

18 Mayıs 2023

Çankırı’dan Mutlu Günler

Bugün 18 Mayıs 2023 Perşembe

Haftanın Özetinde Öne Çıkanlar ile Birlikteyiz.

 

  1. Çankırı Belediyesinin temelini attığı hizmetler hızla ilerliyor. Ekipler, Alparslan Türkeş Parkı ve Yaşam Kompleksi alanında taş duvar yapımının %90’ını tamamladı. Güvenlik ve idari bina, kır kahvesi ve lokantalarının inşaatı yükseldi. Bölgede altyapı çalışmalarına başlanacak.

 

  1. Büyük Cami Meydan ve Yer Altı Otopark Projesi kapsamında otopark çalışmaları tamamlanmak üzere. Alan, üstyapı çalışmaları ve meydan yapımı için gün sayıyor.

 

  1. Belediye ekipleri, Esentepe mezarlığı girişine yapılan gasilhane çalışmalarında kaba inşaatı tamamladı. Duvar, alçı, sıva ve boya imalatları devam ediyor.

 

  1. Belediye Başkanı İsmail Hakkı Esen, saha çalışmalarını yerinde inceledi. Ekiplerden bilgi alan Esen, işçiler ve vatandaşlar ile sohbet etti.

 

  1. Başkan Esen, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısı ile mesaj yayınladı. Esen mesajında; “Özlemini duyduğumuz dünya barışına, huzuruna, sevgi, hoşgörü ve kardeşliğe gençlerimiz öncülük edecektir. İnanıyorum ki; önümüzdeki yüzyıl, Türk çocuklarının ve gençlerinin yüzyılı olacaktır.” dedi.

 

 

Çankırı Belediyesi Haftanın Özetini Sundu.

Ey Türk gençliği! Birinci vazifen; Türk istiklalini, Türk cumhuriyetini, ilelebet muhafaza ve müdafaa etmektir. Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda mevcuttur.

Esen Kalın…