Çankırı Belediyesinden 8 Mart İçin 8 Gün 8 Etkinlik

Geri

Çankırı Belediyesinden 8 Mart İçin 8 Gün 8 Etkinlik

4 Mart 2022

 

Çankırı Belediyesi 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü dolu dolu bir program ile karşılayacak. Kadınlar Günü’nü 8 gün boyunca 8 farklı etkinlik ile kutlayacak olan Belediyenin 5 Mart Cumartesi günü başlayacak etkinlikleri 12 Mart akşamına kadar sürecek.

5-6 Mart’ta Astarlızade Sabiha Anne Kadın Eğitim Kültür Merkezi kursiyerlerinin saat 14.00'te Yunus AVM'de düzenlediği “Kadın Eli, Kadın Emeği” sergisi ve ürün satışı ile başlayacak etkinlikler, 8 Mart Salı günü saat 13.30’da İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü Güzel Sanatlar Galerisi’nde “Çankırı’da Kadın Olmak” konulu Fotoğraf Sergisi, aynı gün saat 18.30’da Kucaklama Taşından başlayacak kortej yürüyüşü ve saat 19.00’da Atatürk Anıtı alanında kadınların Ata’nın huzurunda toplanması ile devam edecek. 12 Mart Cumartesi günü ise saat 18.00’de Hasan Fehmi Gökşen Spor Salonu’nda kadınlar için “Kadın Şenliği” düzenlenecek.

Belediye Başkanı İsmail Hakkı Esen, tüm kadınların Dünya Kadınlar Günü’nü kutlayarak Çankırı’da yaşayan tüm kadınları etkinliklere davet etti. Etkinliklerin diğer bölümlerinin ise 8 Mart’ta kadın personele idari izin kullandırılması, kadın personel ile kahvaltı programı, kurum, halk ve esnaf ziyaretlerinden oluştuğu bildirildi.