Çankırı Belediyesinde Personel Eğitimleri Sürüyor

Çankırı Belediyesinde Personel Eğitimleri Sürüyor

17 Mart 2022

Çankırı Belediyesi, personel eğitimlerine devam ediyor.  Geçtiğimiz hafta itfaiye personeline yönelik verilen ilkyardım eğitimlerinin ardından aile içi iletişim ile ilgili eğitim semineri düzenlendi. Sosyal Tesis ve Millet Kıraathanesi Konferans Salonu’nda düzenlenen eğitimde kadın ve erkek ilişkileri üzerinden aile içinde anne, baba ve çocukların etkili iletişim kurabilme yöntemleri ile sorunları çözme becerileri üzerine bilgi verildi.

Çankırı Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü ve İl Müftülüğü iş birliği ile yürütülen eğitim seminerinde; aile üyeleri arasındaki sorumluluklar, ortak karar alma becerisi, doğru iletişim kurma yolları, anlama ve dinleme becerisi ile aile içi iletişimde beden dilinin önemi gibi konular yer aldı. Belediye Başkanı İsmail Hakkı Esen, “Personelimizi, hem hizmet içi hem de diğer kurumların iş birliği ile uzmanlar tarafından verilen eğitimler ile desteklemeye çalışıyoruz. Mesai arkadaşlarımızın kişisel gelişimlerine katkı sağlamanın yanı sıra aile bağlarını kuvvetlendirmek, Çankırı’da vatandaşımızın ve ailelerimizin huzuruna katkı sağlamak hizmetlerimizin odağını oluşturmaktadır. Personelimize yönelik eğitimlerimiz, onların da istedikleri alanlar göz önünde bulundurularak devam edecek.” dedi.