Çankırı Belediyesi Yeni Yetenekler Arıyor

Çankırı Belediyesi Yeni Yetenekler Arıyor

25 Kasım 2022

Sosyal ve kültürel faaliyetlerini çeşitlendiren Çankırı Belediyesi, yetişkinlere yönelik yeni kurslar açtı. Tiyatro ve Türk Halk Müziği kurslarının başvuruları başladı. Kurslara katılarak yeteneklerini geliştirmek isteyen vatandaşlar, 9 Aralık Cuma günü mesai bitimine kadar Belediye Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğüne başvuru yapabilecek.

Pandemi sonrasında kültürel faaliyetlere ağırlık vereceklerinin altını çizen Belediye Başkanı İsmail Hakkı Esen, bir sözünü daha yerine getirdi. Tuzfest,  Gençlik Şöleni gibi etkinlikler ile Çankırı’nın enerjisini yükselten Belediye, yetenek kurslarını çeşitlendirdi. Kadınlara yönelik bilgi ve beceri kurslarının yanı sıra tüm yetişkinlere yönelik tiyatro kursu ile Türk Halk Müziği Koro çalışmaları için adım atıldı. Çankırı’nın yeteneklerini bekleyen kursların için başvuruların 9 Aralık’a kadar devam edeceği bildirildi.