Çankırı Belediyesi Şehir İçi Otobüs Kartlarını Yeniliyor

Çankırı Belediyesi Şehir İçi Otobüs Kartlarını Yeniliyor

12 Eylül 2022

Şehir içi ulaşımda yeni dönemi başlatan Çankırı Belediyesi, Zabıta Müdürlüğü bünyesinde seferlere başlayan halk otobüslerinde yeni kart uygulamasına geçiş yapıyor. Vatandaşlar, 12 Eylül (bugün) saat 13.00 itibari ile eski otobüs kartlarının yerine yeni kartları temin edebilecek. Belediye girişinin yanında bulunan kart dolum noktasında yapılacak uygulama için Zabıta ekipleri yardımcı olacak. Eski kartlarında bakiye bulunan vatandaşların mevcut bakiyeleri ise hak kaybı olmaması için yeni kartlarına aktarılacak.

Geçtiğimiz hafta şehir içi otobüs seferlerine başlayarak Çankırı’nın bir sorununa daha çözüm getiren Çankırı Belediyesi, yeni otobüslerde kartlı geçiş uygulamasını başlatabilmek için mevcut kartları yeniliyor. Vatandaşların mağdur olmaması için otobüs kart sahiplerinin ücretsiz olarak kart değişimi Belediye girişinde bulunan kart dolum noktasından gerçekleştirilecek. Kartı olmaya vatandaşlar da ulaşımda kullanılacak yeni kartlarını alabilecek. Belediyeden yapılan açıklamaya göre; 12 Eylül Pazartesi günü saat 13.00’te başlayacak uygulamada; yoğunluğa sebebiyet verilmemesi ve vatandaşlarımızın şehir içi ulaşımda herhangi bir sıkıntı yaşamaması için kart değişimlerini ve yeni kart alımlarını gerçekleştirmeleri gerekiyor.