Çankırı Belediyesi Gençlere Sporu Sevdirdi

Çankırı Belediyesi Gençlere Sporu Sevdirdi

23 Mayıs 2024

Ata Sporumuzda Madalyalar Birikti

Belediye Başkanı İsmail Hakkı Esen’in genç güreşçileri ilk üçe adını yazdırdı.  Atatürk ve silah arkadaşlarının Havza'ya gelişinin yıl dönümü kutlamaları kapsamında Samsun Havza’da düzenlenen Geleneksel Karadeniz Kırkpınarı Yağlı Pehlivan Güreşleri'nde sporcularımız Kadir Güleşen ve Fatih Özgen, tribünlere Çankırı’nın adını anons ettirdi. Spor alanındaki başarılar, Çankırı’da yaşayan çocuk ve gençlere sporu sevdirdi.

Çankırılı gençlerin ata sporumuzdaki başarıları devam ediyor. Çankırı Belediye Spor Kulübü Güreş Takımı, 2024 senesinde de madalyalarla yüz güldürüyor. Çankırılı sporculardan Kadir Güleşen Başaltı Boyda üçüncü, Fatih Özgen ise Deste Küçük Boyda birinci oldu. Başkan Esen, kulüp bünyesinde farklı dallarda yürütülen spor faaliyetlerinin Çankırı’da yaşayan tüm çocuk ve gençlere örnek teşkil ettiğini söyleyerek “Çankırı’da sanat, spor ve kültürel alanda başarılı bir şekilde yürüttüğümüz çalışmalarımızda çocuklarımızı bu alanlara daha da yakınlaştırdığımızı ve sevdirdiğimizi görüyorum. Uluslararası Çankırı Tuz Festivalimizde de tuz üzerinde devam ettiğimiz spor faaliyetlerimize olan katılım ve ilgi, Çankırı Belediyesi olarak bu alanlardaki başarılarımızın meyvesidir.” dedi. Esen, madalyalarla dönen sporcularını tebrik etti.