Çankırı Belediyesi Amatör Spor Haftası’nda Ödüllendirildi

Çankırı Belediyesi Amatör Spor Haftası’nda Ödüllendirildi

12 Ekim 2021

Çankırı Belediye Başkanı İsmail Hakkı Esen, Belediyespor Kulübü sporcuları ile birlikte 4-10 Ekim Amatör Spor Haftası etkinlikleri kapsamında ödüllendirildi.

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile Çankırı Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) iş birliği ile düzenlenen Yılın En’leri töreninde başarılı sporcular, kulüp yöneticileri ve spor adamları ödüllendirildi. Gençlik Spor İl Müdürlüğü Gençlik Merkezi Konferans Salonu’nda düzenlenen ödül töreninde Belediyespor Kulübü güreşçilerinden Avrupa 3.sü Fatih Özgen yılın sporcusu seçilirken engelliler dalında ise Şükrü Berke Özgen yılın sporcusu ödülüne layık görüldü. Yılın Onur Ödülü’nü ise Belediye Başkanı İsmail Hakkı Esen’in adına vekâleten Meclis Üyesi Özlem Demirci aldı.