Bu Bereketin Adı; Halil İbrahim Bereketi

Geri

Bu Bereketin Adı; Halil İbrahim Bereketi

9 Ağustos 2012

Ramazan ayının 20. gününde İhvan ve Emir Karatekin Sitelerinin bulunduğu mevkide kurulan iftar sofrası; kaynaşma ve paylaşma adına yeni bir tablo daha çizdi. Genç-yaşlı, kadın-erkek demeden kurulan iftar sofralarına katılan vatandaşlar, hem Ramazan ruhunu hem de bir yaz akşamının keyfini yaşadı. İftar yemeğinde sadece o bölge halkının değil, daha uzak yerlerden gelerek bu birlikteliği paylaşmaya çalışan vatandaşların da olması, verilen hizmetin amacına ulaşması bakımından sevindirici oldu.

İftar yemeğine katılan Belediye Başkanı İrfan Dinç ve eşi Zeynep Dinç ile Belediye Meclis Üyesi Fatma Öztürk, kazanların başına geçerek yemek dağıtımına eşlik etti. Başkan İrfan Dinç, çorba ikramında bulunurken vatandaşlarla kısa kısa sohbet etmeyi de ihmal etmedi.

Misafirperverliğin, kardeşliğin, paylaşmanın her fırsatta önemini vurgulayan Başkan Dinç, ev sahibi olarak bulunduğu iftar yemeklerinde, yaşlı vatandaşların yemek sırasında beklememeleri için gençler tarafından servis yapılmasını sağlarken, artan yemeklerin israf olmaması için de isteyen vatandaşların evlerine yemek götürmelerini sağladı.