Bilgi Yarışmasının Galibi İsmet İnönü İlköğretim Okulu

Bilgi Yarışmasının Galibi İsmet İnönü İlköğretim Okulu

14 Nisan 2011

100.Kültür Merkezinde yapılan bilgi yarışmasına toplam 6 okul katıldı. Daha önce 16 ilköğretim okulu arasında yapılan yarı finallerde başarılı olan 6 okul 13.04.2011 Çarşamba günü saat 14:00’te finalde karşı karşıya geldi.

Yarışmanın sonunda okullarımızdaki eğitim seviyesinin ve çocukların bilgi dağarcığının arzu edilen düzeye yakın olduğu gözlenirken, yarışmayı İsmet İnönü İlköğretim okulu öğrencileri birinci olarak tamamladı. Belediye Başkan Yardımcısı Arif Çayır, Milli Eğitim Müdürü Cemal Akbıyık ve okul müdürleri ile çok sayıda öğretmen, öğrenci ve velilerin katılımı ile gerçekleşen bilgi yarışması sonunda dereceye giren okulların yanı sıra finale kalan tüm okulların öğrencilerine Çankırı Belediyesi tarafından çeşitli hediyeler verildi.

23 Nisan’da kutlanacak olan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda birinci olan İsmet İnönü İlköğretim Okulu’na Belediye Başkanı İrfan Dinç tarafından 23 Nisan kutlamalarında sürpriz bir ödül daha verileceği belirtildi.