Belediyenin Sosyal Tesisi Hizmete Açıldı

Geri

Belediyenin Sosyal Tesisi Hizmete Açıldı

1 Kasım 2022

 

Çankırı Belediye Başkanı İsmail Hakkı Esen’in eski orduevi binasını dönüştürdüğü Sosyal Tesis ve Millet Kıraathanesi halkın hizmetine açıldı. Uygulama ile birlikte kaliteli, gıda güvenliği ilkelerine göre hazırlanan ve yöresel lezzetlerin de sunulduğu yemek hizmeti vatandaşlara hizmet vermeye başlandı. Günlük farklı menülerden oluşan yemek salonunun hafta içi öğle arası 12.00-14.00 arasında hizmet vereceği bildirildi.

 

Şehrin ihtiyaçları ve vatandaşların talepleri doğrultusunda her alanda etkili ve etkin bir hizmet anlayışını hayata geçiren Çankırı Belediyesi, Cumhuriyet Mahallesi’nde yapımını tamamladığı Sosyal Tesis ve Millet Kıraathanesi’ni halka açtı. Islah edilen Tatlıçay kenarında çay ve kahve keyfi sunan tesis, şimdi de yemekhanesini vatandaşların hizmetine sundu. İlk öğle yemeği menüsü ile vatandaşın karşısına çıkan mekân lezzetli yemekleri, zengin menüsü ve uygun fiyatları ile tam not aldı. Yemek hizmetini öğle itibari ile veren Sosyal Tesis, kahvaltı menüsünü ise 08.00-10.00 saatleri arasında sunuyor.

 

Belediye Başkanı İsmail Hakkı Esen, Çankırı’ya ihtiyaç duyduğu güzel bir tesis daha kazandırmaktan mutlu olduklarını belirterek halka hizmette engel tanımayacaklarının altını çizdi.

 

Esen, tesisin kısa zaman içerisinde Çankırı halkının en çok tercih ettiği bir mekân olmasını beklediklerini de sözlerine ekledi.