Belediyemiz İtfaiye Müdürlüğü Eğitimlerine Devam Ediyor

Geri

Belediyemiz İtfaiye Müdürlüğü Eğitimlerine Devam Ediyor

2 Mayıs 2012

Eğitimde; yangın anında korku ve panik halini en aza indirebilmeyi, mal ve can güvenliğinin nasıl sağlanabileceği, iş yerinde hassas bir risk analizi ve değerlendirmesi yapılması, bu değerler doğrultusunda acil durum planları ve personel organizasyonunun gerçekleştirilmesi konusunda çalışanlar ve yöneticiler bilgilendirildi.

Eğitimin ikinci aşamasında ise; anlatımlar doğrultusunda, organizasyonlarda görev alacak personel çok ciddi bir şekilde yangın ve ekip eğitimine tabi tutularak doğru davranış biçimi kazandırılmaya çalışıldı.

Son olarak Medmar Salti Tuz Fabrikası çalışanlarına verilen eğitim sonunda fabrikanın yöneticileri ve çalışanları, duyarlılığından dolayı Başkan İrfan Dinç’e ve katkılarından dolayı da İtfaiye Müdürlüğü’ne teşekkür ettiler.

Ayrıca; İtfaiye Müdürlüğü yangın öncesinde alınması gereken tedbirler ile yangın anında doğru müdahalenin yapılabilmesi amacıyla kamu ve özel sektörden gelecek eğitim taleplerini ücretsiz olarak karşılayarak bu eğitimlerin verilebileceğini bildirdi.