Belediyemiz Çankırı Tarihinin En Yoğun Asfalt ve Parke Çalışmasını Gerçekleştiriyor

Geri

Belediyemiz Çankırı Tarihinin En Yoğun Asfalt ve Parke Çalışmasını Gerçekleştiriyor

19 Ağustos 2011

Belediyemiz Fen İşleri Müdürlüğü şehrin muhtelif bölgelerinde yoğun bir asfalt ve kilitli parke çalışması gerçekleştiriyor.

Belediye Başkanımız İrfan Dinç bu haftaki basın toplantısını şehir içinde hızlı bir tempoda devam eden yol çalışmalarına ayırdı. Doğalgaz, su arızaları, elektirik kablolarının yer altına alınması nedeniyle bozulan yollar için belediye 10 bin ton sıcak asfalt, 40.246 metrekare 6’lık, 12.239 metrekare 8’lik kilitli beton parke ile 11.662 metre bordür ve 4942 metrekare karo çalışması yapıyor.

Başkanlık makamında basın mensupları ile bir araya gelen Belediye Başkanımız İrfan Dinç, 10 gün önce başlayan asfalt çalışmaları ile cadde ve sokaklarda yapılan kilitli parke, bordür, tretuvar, ve karo kaplamaları hakkında bilgi verdi.

Çankırı tarihinin en yoğun sıcak asfalt ve kilitli parke çalışmasının bu yıl gerçekleşmekte olduğunu belirten Belediye Başkanımız İrfan Dinç “Yollarımızda bir süredir sıkıntı yaşıyorduk. Çok şükür ki kaliteli sıcak asfaltla yolları güzelleştiriyoruz. Bazı bölgelerimizde de yoğun bir tempoda kilitli parke, bordür ve tretuvar çalışması devam ediyor. Özellikle ticaretin yoğun olduğu alanlarda araç parklarını sınırlandırarak yaya kaldırımlarını genişletmek suretiyle yeni düzenleme yapıyoruz. İhaleli 10 bin ton asfaltın yanında kendi ekiplerimizle 2500 ton yama ve tamir için sıcak asfalt çalışması gerçekleştirdik. Kasım ayı sonuna kadar şehrin sıkıntılı bölümlerinde yol ve kaldırım çalışmaları tamamlanmış ve halkımızın hizmetine sunulmuş olacak” diye konuştu.

Makamdaki bilgilendirme toplantısının ardından Belediye Başkanımız İrfan Dinç beraberinde Fen İşleri Müdürü Peyami Yazıhan, Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Ethem Yenigürbüz, Özel Kalem Müdürü Muharrem Ovacıklı ile birlikte yol çalışmalarını yerinde inceleme gezisi gerçekleştirdi.