Belediyecilik Fuarı Eskiye Götürdü

Belediyecilik Fuarı Eskiye Götürdü

19 Ağustos 2023

Çankırı Belediyesi, TUZFEST’23 kapsamında bu yıl farklı bir fuar ile ziyaretçilerini karşıladı. Karatekin Parkı yanındaki otopark alanına kurulan Belediyecilik Fuarı, dikkat çekici alanları ile ilgi odağı oldu.

Belediyecilikte eskiden kullanılan malzemeler ve yenileri, Belediyecilik Fuarı’nda sergilendi. Eski dönemlerde Zabıta ekiplerinin kullandığı motorlar ve giysiler, İtfaiye ekiplerinin yangın söndürmede kullandığı ekipman ve kıyafetler, içme suyu ve kanalizasyon hatlarında kullanılan eski borular, yeni dönem teçhizatlar ile birlikte sergilendi. Fuarda Çankırı Belediyesinin son dört yılda yaptığı hizmetler de yer aldı. Belediye Üretim Atölyesinin saha işçileri için diktiği yazlık ve kışlık kıyafetler de sergilendi.

TUZFEST’in çıkış noktası olan tuz ise Belediyecilik Fuarı alanına Tuz Rehabilitasyon alanına serildi. Ziyaretçiler, çıplak ayakla tuzda yürüyerek tuzun şifasından faydalandı.