Belediye Tek Kalemde Yaklaşık 450 Bin TL Kâr Sağladı

Belediye Tek Kalemde Yaklaşık 450 Bin TL Kâr Sağladı

25 Aralık 2020

Belediye Başkanı İsmail Hakkı Esen, geçtiğimiz yıl araç ve iş makineleri içinasfalt şantiyesinde Akaryakıt İkmal Tesisikurduklarını vebu sayede yakıttan tasarruf ederken araçları elektronik ortamda da takip edebildiklerini ifade etti. Esen, bu uygulama ile belediye bünyesinde araç ve iş makinelerinin 2020 yılı başındanAralık ayı ortalarına kadar 536 bin 395 litre yakıt kullandığını ve yaklaşık 450 bin TL kâr sağlandığını söyledi. Ayrıca açıklamada;seyyar akaryakıt ikmal aracı ile arazi ve şantiyelerde çalışan iş makinelerine de akaryakıt ulaştırıldığı belirtildi.

Makine İkmal Bakım ve Onarım Müdürlüğü ekipleri, 2020 yılında şehir merkezindeki 100 bankı da kendi imkânları ile atölyelerinde üreterek daha ucuza mâl etti. Esen, belediyecilik hizmetlerinde zaman, tasarruf ve finansın önemli olduğunu ve görev süresince bu alanları doğru kullanmaya çalıştıklarınıvurguladı.