Belediye Başkanımız İrfan Dinç'ten Yeni Yıl Mesajı

Belediye Başkanımız İrfan Dinç'ten Yeni Yıl Mesajı

30 Aralık 2011

Belediye Başkanımız İrfan Dinç yayınladığı yeni yıl mesajında 2012 yılının tüm insanlığa barış ve kardeşlik getirmesi temennisinde bulundu.

2012 yılının Belediyemiz tarihinin en önemli yıllarından birisi olacağına inandığını belirten Belediye Başkanımız İrfan Dinç “ Uzun zamandır üzerinde çalıştığımız projeleri nasip olursa, 2012 yılında açıklayıp, yapımına başlayacağız. 18 Ocak 2012 tarihinde açıklayacağımız projeleri 18 ayda tamamlamayı hedefliyoruz. Çankırı insanımıza yakışanın en iyisini yapmaya gayret ediyoruz. Tüm çalışmalarımız bu istikamette ilerliyor. Ben bu vesile ile tüm hemşehrilerimizin yeni yılını tebrik ediyor, 2012 yılının kendilerine aileleri ile birlikte önce sağlık ve huzur, sonra da bol kazançlı mutlu günler getirmesini diliyorum” dedi.