Belediye Başkanı İrfan Dinç'ten Mevlid Kandili Mesajı

Belediye Başkanı İrfan Dinç'ten Mevlid Kandili Mesajı

8 Şubat 2012

Belediye Başkanımız İrfan Dinç Yayınladığı Mesajda:

“Bu mübarek gün, alemlere rahmet olarak gönderilen Peygamberimiz Hz. Muhammed (S.A.V) efendimizin dünyaya teşrif ettiği müstesna günlerden birisidir. Dünyaya geldiği ilk günden bu günümüze kadar ismi ve öğrettikleri islam alemine ışık tutmuştur. Kıyamete kadar sönmeyecek bu ışığın rehberliğinde tüm islam alemi, onun getirdiği öğretilerle mutluluk havuzunda bahtiyar kalacaktır. Cenab- Allah’a sonsuz şükürler olsunki, bizleri bir Mevlid Kandiline daha ulaştırdı. Bu gecelerde rahmet yağar, bu gecelerde bereket olur, bu gecelerde kalpler yumuşar, merhamet dolar. Bu sonsuz lütufları bağrında barındıran mübarek gecelerden birisi olan Mevlid Kandilinin, tüm islam alemine hayırlar getirmesini niyaz eder, bütün hemşerilerimin kandilini tebrik ederim”dedi.