Bekir Bozdağ Belediyemize Ait Tarihi Mekanları Gezdi

Bekir Bozdağ Belediyemize Ait Tarihi Mekanları Gezdi

24 Ocak 2012

Çankırı Ak Parti Merkez İlçe Başkanlığı seçimlerine katılmak üzere Çankırı’ya gelen Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, Belediye Başkanımız İrfan Dinç’in davetini kırmayarak Araştırma Merkezi ve Buğdaypazarı Medresesine uğrayarak, bu mekanlar hakkında  bilgi sahibi oldu.

Türkiye tarihine ışık tutacak olan tarihi eserlerin bulunduğu Dr.Rıfkı Kamil Urga Çankırı Araştırmaları Merkezinde Çankırılı vatandaşlar tarafından bağışlanan tarihi eserleri inceleme fırsatını bulan Bozdağ ve beraberindekiler, daha sonra Buğdaypazarı (Hazımiye) Medresesine geçtiler.

Burada konuklara kuzine soba üzerinde kavrulmuş kestane ve çay ikram edildi. Belediye Başkanımız İrfan Dinç ve eşi Zeynep Dinç tarafından medresedeki Çankırı yöresine rehberlik eden bölümler gezdirildi.