Başlama Vuruşunu Milli Futbolcu Ümit Karan Yapacak

Geri

Başlama Vuruşunu Milli Futbolcu Ümit Karan Yapacak

30 Temmuz 2024

 

Tuz Müsabakalarına Milli Futbolcu Sürprizi

Çankırı Belediye Başkanı İsmail Hakkı Esen’in davetine Milli Futbolcu Ümit Karan cevap verdi. Karan, TUZFEST’in ilk etkinliği olan Tuz Müsabakalarına konuk olarak çıplak ayak ile tuzun üzerinde başlama vuruşunu yapacak. 5 Ağustos Pazartesi günü saat 18.00’de İsmet İnönü Ortaokulu bahçesinde başlayacak Tuz Müsabakalarının ilk ayağını tuz futbolu oluşturacak. Başvurular ise 2 Ağustos Cuma günü mesai bitimine kadar devam edecek.

 

 

Müsabakalara İlgi Büyük, Başvurular Devam Ediyor

Çankırı Belediyesi tarafından bu yıl üçüncüsü düzenlenen Uluslararası Çankırı Tuz Fetsivali’nin ilk etkinliği Tuz Müsabakalarına gruplar yoğun ilgi gösteriyor. Futbol, Voleybol, Ayak Tenisi ve Sokak Basketbolu kategorilerinde düzenlenecek tuz müsabakalarının başvuruları Belediye Hizmet Binası 2. katında yer alan TUZFEST bürosundan devam ediyor.

 

 

Esen, “Gelin, Hem Yarışalım Hem de Festivalin Tadını Çıkaralım”

Başkan Esen, bu yıl Milli Futbolcu Ümit Karan’ın da konuk sporcu olarak yer alacağı müsabakalara tüm gençleri ve sporseverleri beklediğini söyledi. Esen, “Gruplarımız yarışacakları kategorilere hazırlanıyor. Daha önceki yıllarda gençlerimizin marifetlerini hep birlikte gördük. Bu yılki festivalimiz de tüm gençlerimizi milli değerimiz tuz üzerinde yarışırken görmek istiyoruz. Gelin, hep birlikte hem yarışalım hem de festivalimizin tadını çıkaralım.” dedi.