3 Temmuz 2023

Başkan Esen’in Pehlivanları Yapraklı Er Meydanını İnletti

Çankırı Belediyesi Gençlik Spor Kulübü Güreş Takımı, 47. Geleneksel Yapraklı Yağlı Güreşleri'nden madalyalar ile döndü.

12'si başpehlivan olmak üzere 450 güreşçinin katıldığı organizasyonda Çankırı Belediye Başkanı İsmail Hakkı Esen’in pehlivanları er meydanlarını inletti.

Başkan Esen’in de yakından takip ettiği müsabakalar sonucunda Çankırı Belediyesi Gençlik Spor Kulübü Güreş Takımı pehlivanlarından Kadir Güleşen başaltı boyunda, Vural Aslan Küçük Orta Büyük Boy kategorisinde,  Fatih Özgen Ayak Boy kategorisinde, Burak Özgen Küçük Orta Küçük Boy’da, Bedirhan Efe Koçyiğit Teşvik İkinci Boy kategorisinde birinciliği kazandı.

Pehlivanlarına madalyalarını takdim eden Başkan Esen, güreşçilerini tek tek tebrik etti.

Ata sporunu yaşatmak adına gayret gösterdiklerini belirten Başkan Esen, pehlivanlarının Türkiye’deki tüm er meydanlarında Çankırı’nın adını gururla temsil ettiklerini söyledi.

Başkan Esen, spora ve sporcuya desteklerinin devam edeceğini bildirdi.