Başkan Esen’den Yeni Yıl Mesajı

Başkan Esen’den Yeni Yıl Mesajı

30 Aralık 2022

Çankırı Belediye Başkanı İsmail Hakkı Esen, tüm hemşehrilerinin yeni yılını kutladı. Başkan Esen, mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Çankırı Belediyesi olarak 2022 yılını projeler ve kültürel faaliyetler ile uğurluyoruz. Arzu ettiğimiz birçok çalışmamızı tamamladığımız ve yenilerini de başlattığımız bir yıl oldu. Umutlarımızı, hedeflerimizi, beklentilerimizi hizmet yolunda, ortak akıl ve ortak karar doğrultusunda en iyi şekilde gerçekleştirme arzumuz devam edecektir.

Çankırı Belediyesi ailesi olarak, çalışanlarımızdan ve hemşehrilerimizden aldığımız güç ile şehrimizin sıkıntılarını gidermekte,  Çankırı’yı layık olduğu yaşam standartlarına ulaştırmakta önceliğimiz hep şehrimizin ve halkımızın yararı olmuştur. Yeni yılda da aynı bilinç ile hareket ederek hizmet yarışında olmaya devam edeceğiz.

Bu duygu ve düşünceler ile 2023 yılının aziz milletimiz ve memleketimiz başta olmak üzere tüm insanlığa sağlık, barış, huzur, mutluluk, bolluk ve bereket getirmesi dileğim ile…”