Başkan Esen’den Çankırı’nın İsimsiz Kahramanlarına Ziyaret

Başkan Esen’den Çankırı’nın İsimsiz Kahramanlarına Ziyaret

9 Ekim 2023

Belediye Başkanı İsmail Hakkı Esen, haftanın ilk mesai saatlerinde saha işçileri ile bir araya geldi. Mesai başlamadan önce Fen İşleri Müdürlüğü araç ve iş makinesi parkına gelen Başkan Esen, işçiler ile istişare etti. Esen, işçilerine “Sizler Çankırı’nın isimsiz kahramanlarısınız. Yapılan her hizmette, çakılan her çivide emeğiniz, alın teriniz var.” dedi.

Çankırı Belediyesinin büyük bir aile olduğunu vurgulayan Esen, çalışanlarının özveri ve samimi gayretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Personeli ile istişare ederek onlardan gelen istek, öneri ve talepleri de dinleyen Esen, “Bu şehir bizlere emanet. Şehrimize ve halkımıza hizmette güzel işler ortaya çıkartıyorsak bunda her birinizin emeği var. Sizler Belediyemizi temsil ediyorsunuz. Etrafınıza baktığınızda kendi döneminizde yapılan her çalışma ile övünün. Birçok projemizi kendi imkânlarımız ve gücümüz ile gerçekleştirmeye çalıştık. Bu konuda da en çok çalışma arkadaşlarımıza güvendik. Hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum.” dedi. İşçileri ile birlikte çay sohbeti yapan Esen, çalışanlarının sorularını da yanıtladı.