Başkan Esen, “Yıllardır İhmal Edilen Sorunları Tek Tek Çözdük”

Geri

Başkan Esen, “Yıllardır İhmal Edilen Sorunları Tek Tek Çözdük”

10 Ocak 2024

 

Çankırı Belediyesi Son 4,5 Yılda Yaklaşık 193 Bin Ton Asfalt Serimi Yaptı

 

Çankırı Belediyesi, son 4,5 yılda yaklaşık 193 bin ton asfalt serimi gerçekleştirdi.  Çankırı Belediye Başkanı İsmail Hakkı Esen, Çankırı’da yıllardır ihmal edilmiş ve ötelenmiş sorunları tek tek çözdüklerini ifade etti.

 

Fen İşleri Müdürlüğü, her geçen yıl rekorunu tazeliyor. Yol yenileme, bakım ve onarım çalışmalarını aralıksız yürüten ekipler,  üstyapıyı kent estetiğine uygun hale getiriyor. Şehrin genelinde yürütülen altyapı rehabilite çalışmalarının ardından üstyapı da şehir estetiğine, araç ve yaya trafiğine uygun hale getiriliyor. Altyapıya neşter vuran çalışmalar, üstyapı ile güzelleştiriliyor.

 

Yoğun bir mesai harcayan belediye ekipleri, son 4,5 yılda 51 km yeni yol ağı açarak cadde ve sokakları 193 bin ton asfalt ile buluşturdu. Şehrin muhtelif alanlarında gerçekleştirilen üstyapı çalışmalarında ise 362 bin metrekare sathi kaplama, 106 bin metrekare parke ve yaklaşık 50 bin metre bordür kullanılarak engelliler için 7010 metre hissedilebilir yüzey kaplama çalışması yapıldı.

 

Başkan Esen, “Çankırı’da yaşam standardını iyileştirmek için durmadan ve yorulmadan çalışarak doğup büyüdüğümüz memleketimize en iyi hizmeti vermenin gayretinde olmaya devam edeceğiz.” dedi.