Başkan Esen, TÜRKAV Salı Sohbetlerinin Konuğu Oldu

Başkan Esen, TÜRKAV Salı Sohbetlerinin Konuğu Oldu

11 Ocak 2023

Çankırı Belediye Başkanı İsmail Hakkı Esen, Türkiye Kamu Çalışanları Vakfı (TÜRKAV) Çankırı Şubesinin düzenlediği “Salı Sohbetleri” programının konuğu oldu. Vatandaşların da yoğun ilgi gösterdiği sohbette 3,5 yıllık çalışmalarından ve 2023 vizyon projelerinden bahseden Başkan Esen,  belediyecilik anlayışının temelini “Üretken Belediyecilik” üzerine kurduklarını söyledi.

TÜRKAV Yönetim Kurulunun, MHP İL Teşkilatı üyelerinin, sendika temsilcilerinin ve vatandaşların katıldığı “Salı Sohbetleri” programında vatandaş sordu, Başkan Esen yanıtladı. Gelecek nesillere yaşam standartı yüksek, insanların yaşamaktan mutluluk duyduğu bir şehir bırakmak istediklerini belirten Esen, Çankırı’yı Türkiye’nin üretim ağında en üretken şehir yapmak istediklerini ifade etti. Pandemi sonrasında projelerin daha da ivme kazandığını söyleyen Esen, “Seçimler için değil Çankırı’nın yarınları için hizmet ediyoruz. Taşın altına elini koymaktan çekinilecek projelere bizler gövdemizi koyduk.” dedi.

Esen, bir sohbet havasında geçen programda vatandaşların sorularına da tüm samimiyeti ile cevap verdi.

Program sonunda TÜRKAV Çankırı Şube Başkanı İsa Bölükbaşı Esen’e teşekkür etti.