Başkan Esen Personeli ile Buluştu

Geri

Başkan Esen Personeli ile Buluştu

24 Ocak 2022

 

Çankırı Belediye Başkanı İsmail Hakkı Esen, 2022 yılının ilk buluşmalarını personeli ile gerçekleştirdi. Hafta sonu mesaisini esnaf ziyaretlerine ayıran Esen, Sosyal Tesis ve Millet Kıraathanesinde personeli için yemek programı düzenledi.

Belediye çalışanları ile akşam yemeğinde bir araya gelen Esen, Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü tarafından hazırlanan “Sayılar ile Hizmetin Kısa Özeti” Haber Turunda anlatılan 2,5 yıllık süreçte gerçekleştirdiği çalışmaları personeli ile birlikte izledi. Çankırı ve Çankırı halkı için yapılan çalışmalara katkı sağlayan her bir çalışanına teşekkür eden Esen,     “Çankırı Belediyesi olarak şehrimiz için bir ekip şeklinde çalışıyoruz. Hepimiz bir makinenin dişlisi gibiyiz. Bir tanesi eksik olsa biz bunları başaramayız. Yeni yaptığımız tesisimizde kapsamlı bir yemeği mesai arkadaşlarımız ile yapmayı uygun bulduk. Bu zamana kadar değerli Belediye Başkanlarımızın hepsinin de mutlaka emeği geçmiştir. Ama her yiğidin bir yemek yiyişi var. Belediyemizin bütçesini önemli ölçüde kalkındırarak doğru kullanmak öncelikli çalışmamız oldu. Maalesef hizmet sürecimizde pandemi dönemi hepimizi sıkıntıya uğratsa da hizmet etmekten geri durmadık. Belediye olarak doğumdan ölüme kadar halkımıza hizmet etmek ile mükellefiz. Biz ne kadar güler yüzlü hoş seda ile karşılarsak vatandaşımızın sıkıntısını minimize etmiş oluruz.” dedi.

Ülkeye, şehre ve kuruma aidiyet duygusunu her zaman çok önemsediğini belirten Esen, Çankırı Belediyesinin çalışanı olmanın onur vermesi gerektiğinin altını çizdi. Her zaman “ben” dili yerine “biz” diye konuşmayı tercih ettiğini ifade eden Esen, “Hizmet ettiğimiz süreçte bu memlekete hoş bir seda bırakabiliyorsak, konforlu bir hizmet sağlayabiliyorsak bu hizmette hepimizin de katkısı varsa ne mutlu bize. Bunun karşılığını da Araştırma Şirketlerinin yaptığı anketlerde alıyoruz. Türkiye’nin en iyi hizmet eden Belediye Başkanları arasında yer alıyoruz. Bunda sizlerin katkısı büyük. Hepimiz elimizden gelenin fazlasını yapmalı ve alnımızın teri ile çalışmalıyız.” diye konuştu.  

Personel yemeği, sohbet ile son buldu.