Başkan Esen Memnuniyet Anketinde İlk Sıraya Yerleşti

Başkan Esen Memnuniyet Anketinde İlk Sıraya Yerleşti

29 Temmuz 2024

Hakkıyla Çalıştı, Vatandaş Memnun Kaldı

Çankırı Belediye Başkanı İsmail Hakkı Esen, yine şaşırtmadı. Belediye Başkanlığı görevi süresince vatandaşlar tarafından üst üste “En Başarılı Belediye Başkanı” seçilen Başkan Esen, vatandaşlarının oyu ile memnuniyet anketinden de yüzünün akı ile çıkarak birinci sıraya yerleşti. Esen, tüm hemşehrilerine canı gönülden teşekkür etti.

ORC Araştırma Şirketi, seçim sonrası yaptıkları çalışmalar ile vatandaş memnuniyet düzeyi en yüksek İl Belediye Başkanlarını seçti. 15-25 Temmuz tarihleri arasında 51 il merkezinde toplam 7620 katılımcı ile bilgisayar destekli telefon anket yöntemi kullanılarak yapılan Yerel Yönetimler Memnuniyet Araştırmasında Çankırı halkı, Belediye Başkanı İsmail Hakkı Esen’in çalışmalarından memnun olduklarını ifade etti.  Yapılan anket sonucunda Başkan Esen, vatandaş memnuniyet düzeyi en yüksek ilk beş İl Belediye Başkanları arasında %63,6’lık oran ile birinci sırada yerini aldı.