Başkan Esen, Halk Gününde Vatandaşlarla Bir Araya Geldi

Başkan Esen, Halk Gününde Vatandaşlarla Bir Araya Geldi

7 Temmuz 2023

Çankırı Belediye Başkanı İsmail Hakkı esen, düzenlediği halk gününde vatandaşlarla bir araya geldi.

Başkanlık Makamında gerçekleşen halk gününde vatandaşlardan gelen şikâyet ve talepleri dinleyen Başkan Esen, kurmaylarına taleplerin çözümü noktasında talimatlar verdi.

Çalışma programlarını halkın istekleri ve kurumun imkânları doğrultusunda hazırlama gayretinde olduklarını ifade eden Başkan Esen, Çankırı Belediyesi’ni seçildiği günden bu yana ‘Ortak Akıl’ düsturu ile yönetmeye çalıştığını söyledi.

Göreve seçildiği günden bu yana 63 projeyi hayata geçirdiklerini anlatan Başkan Esen, vatandaşların yıllardır çözüme kavuşmasını beklediği kentin birçok önemli sorununu da çözdüklerini dile getirdi.

Başkan Esen, Çankırı Belediyesi’nin tüm birimlerinin öneri ve isteklere açık olduğunu sözlerine ekledi.