Başkan Esen, “Evinize Hoş Geldiniz”

Geri

Başkan Esen, “Evinize Hoş Geldiniz”

9 Ekim 2023

 

Çankırı Belediyesinden Üniversitelilere Sıcak Karşılama

 

Çankırı’ya okumaya gelen öğrencileri şehirlerarası otobüs terminalinde Belediye Başkanı İsmail Hakkı Esen karşıladı. Başkan Esen, ekibi ile birlikte, öğrencilere yardım elini ilk uzatan oldu.

 

Üniversite okumak için Çankırı’ya gelen öğrencileri ve onların aileleri Çankırı Belediyesi stantlarında karşılandı. Öğrencilere Çankırı ile ilgili tanıtıcı broşürler dağıtarak bilgilendirme yapan Belediye Hilal Masa çalışanları, öğrencilere ve ailelerine yardımcı oldu. Çanta taşımadan, ulaşım bilgisine kadar yardımcı olan görevliler, genç misafirlerine sıcak bir karşılama yaparak ikramlarda bulundu. Otobüslerden inen gençleri Çankırı terminalde Belediye Başkanı İsmail Hakkı Esen bekledi. Esen, Belediyenin stant yanına kurduğu dinlenme alanlarında öğrenciler ve veliler ile sohbet etti.

 

Öğrencilerin Çankırı’da eğitim süreçlerini sağlıklı, huzurlu ve güvenli bir şekilde geçirmeleri, diplomalarını alarak buradan güzel anılarla ayrılmaları için ellerinden gelen gayreti gösterdiklerini belirten Başkan esen,  “Bu bir hizmet, ama bizim için en önemli olan şey diplomalarını aldıklarında gidecekleri yerlere döndüklerinde Çankırı’dan neler götürdükleri. Burada güzel anılar yaşasınlar, Çankırı’mızı güzel ve huzurlu bir şehir olarak ansınlar istiyoruz. Hepsi de bizim evladımız, onlar artık bizlere emanet. Evlerine hoş geldiler.” diye konuştu.  

 

Karşılama ve gösterilen ilgi öğrencileri de memnun etti.