Başkan Esen Bu Yıl da Yılın En Çalışkan Belediye Başkanları Listesinde

Başkan Esen Bu Yıl da Yılın En Çalışkan Belediye Başkanları Listesinde

27 Aralık 2021

ORC Araştırma Şirketi, 2021 yılının enlerini açıkladı. 2021 yılında yaptıkları hizmetler ile dikkatleri çeken büyükşehir belediye başkanları, il belediye başkanları ve milletvekilleri belli oldu. Çankırı Belediye Başkanı İsmail Hakkı Esen,  Türkiye’nin En Çalışkan İl Belediye Başkanları kategorisinde bir kez daha yer almayı başardı.

ORC Araştırma’nın “2021 Yılının En Başarılı İl Belediye Başkanları” araştırmasında sonuçlar belli oldu. Yüzde 57,2’lik oran ile Sivas Belediye Başkanı Hilmi Bilgin ilk sırada yer alırken yüzde 56,8’lik oran ile Çankırı Belediye Başkanı İsmail Hakkı Esen ikinci sırada yer aldı. Üçüncü sırada ise yüzde 56,1 oran ile Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, dördüncü sırada yüzde 55,3 ile Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, beşinci sırada  yüzde 54,9 ile Afyon Belediye Başkanı Mehmet Zeybek listeye giren isimler oldu.