Başkan Esen Birim Müdürleri ile İstişare Etti

Geri

Başkan Esen Birim Müdürleri ile İstişare Etti

30 Mart 2022

 

Çankırı Belediye Başkanı İsmail Hakkı Esen, Belediye birim müdürleri ile bir araya gelerek yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı. Başkanlık makamında gerçekleşen toplantıya Başkan Yardımcıları ile 22 birimin müdürleri katıldı.

Devam eden ve hazırlık aşamasında olan projeleri masaya yatıran Başkan Esen, tüm birimlerin çalışma programları hakkında tek tek bilgi aldı. Esen, Belediyecilik hizmetlerinin etkinliğini arttırmak, kaliteli hizmet sunmak ve vatandaşa çözüm odaklı yaklaşmak için ellerinden gelenin en iyisini yapmak zorunda olduklarının altını çizerek “Çankırı’nın geleceğini doğru planlamak için sistemli çalışmak zorundayız. Tüm birimlerimizin ve çalışanlarımızın koordineli bir şekilde çalışmaları, hizmetlerimizin de başarı oranını arttırmaktadır. Her toplantımızda dünü ve bugünü değerlendirirken gelecek için daha fazla neler yapabiliriz üzerine düşünmek, hizmetlerimizin üzerine yenilerini ekleyerek ilerlemek zorundayız. Çünkü yerel yönetimde en önemli görevimiz vatandaşımıza hizmet etmektir.” dedi.

Gelecek nesillere güzel bir şehir bırakmakta Çankırı’da yaşayan herkesin sorumluluğu olduğunu hatırlatan Esen, toplantı sonunda tüm mesai arkadaşlarına teşekkür etti.