Başkan Esen Bakan Gizligider’e Üretim Faaliyetlerini Anlattı

Başkan Esen Bakan Gizligider’e Üretim Faaliyetlerini Anlattı

10 Kasım 2022

Bir dizi temaslarda ve incelenmelerde bulunmak üzere Çankırı’ya gelen Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Ebubekir Gizligider, Çankırı Belediyesini ziyaret etti. Belediye hizmet binası önünde Başkan Esen ve ekibinin karşıladığı Gizligider, şeref defterini imzaladı.

Başkanlık makamında Bakan Gizligider’e çalışmalar hakkında bilgi veren Başkan Esen, buğday ve ayçiçek üretimi ile belediyenin üretim atölyelerinde yapılan diğer hizmetleri anlattı.

Üretken belediyecilik anlayışı ile hareket ettiklerini belirten Başkan Esen, Çankırı’da tarımsal faaliyetler ve üretim ile vatandaşa destek olduklarını, öncelikle kadınlar olmak üzere Çankırı halkını da üretimin bir parçası haline getirerek ekonomiye katkı sağlamayı amaçladıklarını ifade etti.