Başkan Esen 2022 yılının En Başarılı İl Belediye Başkanı Seçildi

Başkan Esen 2022 yılının En Başarılı İl Belediye Başkanı Seçildi

30 Ekim 2022

Esen, Başarısını Sürdürüyor

Çankırı Belediye Başkanı İsmail Hakkı Esen, başarılı çalışmaları ile her kesimden takdir topluyor. ORC Araştırma Şirketinin 51 İl merkezinde 10 – 23 Ekim 2022 tarihleri arasında 10 bin 600 kişi ile görüşerek gerçekleştirdiği araştırmada en başarılı Belediye Başkanları sıralamasında ilk sırada yine Çankırı Belediye Başkanı İsmail Hakkı Esen yer aldı.

Göreve geldiğinden beri hizmet ve projeleri ile Türkiye’nin en çalışkan il Belediye Başkanları arasına giren Başkan Esen, %61,3’lük oran ile 2022 yılında da halk tarafından  “En Başarılı İl Belediye Başkanı” seçildi.  Esen, kendisine güvenip inanan tüm hemşerilerine teşekkür ederken “Vatandaşlarımızın gözlerindeki enerji ve sözlerindeki takdir hizmet anlayışımıza şevk katıyor.” dedi.