Başkan Dinç’ten İlahi Grubuna Gezi Ödülü

Başkan Dinç’ten İlahi Grubuna Gezi Ödülü

18 Haziran 2012

Çankırı Belediyesi Çocuk Meclisi Sorumlusu Songül Köroğlu liderliğinde aileleriyle birlikte düzenlenen gezi de çocuklar, hem ülkemizin zengin kültürünü tanıma fırsatını yakaladılar hem de aileleriyle birlikte seyahat yapmanın tadını çıkardılar.

Kitaplardan tanıdıkları “Peri Bacaları”nı yakından gören çocuklar, yer altı şehirlerinin gizemli  yapısına hayran kaldılar.

Ömürleri boyunca unutamayacakları bir gezi yaşayan çocuklar bu imkanı sağlayan Belediye Başkanı İrfan Dinç’i de unutmadılar.

Gezi dönüşünde aileleriyle birlikte Belediye Başkanı İrfan Dinç’i ziyaret eden Çocuk Meclisi İlahi Korosu ekibi, gezdikleri yöreye has akik taşı aksesuarlı gümüş yüzüğü Başkan Dinç’e hediye ederek kendilerine verilen destekten dolayı teşekkür ettiler, hem de babalar  gününü kutladılar.