Başkan Dinç’e Teşekkür Plaketi

Başkan Dinç’e Teşekkür Plaketi

18 Kasım 2013

Türkiye’de yeni bir spor olarak Ju Jitsu’nun gelişim gösterdiğini kaydeden Özatlı, yerel yönetimlerin desteğinin önemli olduğunu kaydetti.  Ju Jitsu hakkında Başkan Dinç’e bilgiler veren Özatlı, amatör sporların insan sağlığı açısından faydalı olduğunu belirtti.

Amatör sporlarda tesisleşme ve sporcu sayısının artması için çalışmalar yaptıklarını belirten Başkan Dinç ise,  ‘’Belediye olarak amatör sporların gelişmesini istiyoruz. Aldığımız her başarı, her madalya bizleri daha da motive ediyor. Farklı sporlarda yarışan gençlerimize destek vermeye devam edeceğiz’’ diye konuştu.

Toplantının ardından Ju Jitsu Federasyonu Başkanı Özatlı, milli takıma kazandırılan sporcular için Çankırı Belediye Gençlik Spor Kulübü Başkanı Mesut Aslan ve Kulüp Müdürü Talip Dönmez’e de teşekkür plaketi takdim etti.