Başkan Dinç: “Bizler de Bir Gün Yaşlanacağız”

Geri

Başkan Dinç: “Bizler de Bir Gün Yaşlanacağız”

30 Mart 2012

Belediye Başkanlığımız bünyesinde faaliyet gösteren Yaşlı Koordinasyon Merkezi, ÇABEM öğrencileriyle beraber, “18 - 24 Mart Yaşlılara Saygı Haftası” nedeniyle ninelerimizi ve dedelerimizi evlerinde ziyaret etti.

Hafta boyunca yaşlı ziyaretlerine devam edecek gençler ve çocuklar, yaşlıların sıkıntılarını ve isteklerini dinliyor, onlara moral veriyor. Öğrenciler çiçek verdikten sonra göz yaşlarına hakim olamayan yaşlılardan Hatice Teyze “Gençken ben de bu çiçekler gibiydim, ama şimdi sizlere bir çay bile ikram edemiyorum” dedi. Eşi Mustafa dede de  “Yoğun hayat şartları nedeniyle artık evlatlarımız bile bizi yeterince ziyaret edemiyor, kendimizi fazlasıyla yalnız hissetmeye başlamıştık ki sizler geldiniz.  Buraya gelmekle Kabe'ye gelmiş kadar oldunuz, sağ olun yavrularım” diyerek bu ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Ayrıca gençleri böylesi bir hizmete teşvik eden Belediye Başkanımız İrfan Dinç'e de ayrıca teşekkür edip selam söylediler.

Yaşlı Koordinasyon Merkezi çalışanları ziyaret ettikleri evlere,  yanlarında getirdikleri hediye paketlerini de verdiler. Yaşlılar haftası münasebetiyle özellikle gençleri hasta ve yaşlıları ziyarete özendirme gayreti içinde olduklarını belirten Belediye Başkanımız İrfan Dinç “Hayat çok hızlı akıp geçiyor. Bizler de birgün yaşlanacağız. Bu bilinci gençlerimize de yerleştirmeye çalışıyoruz. Çocuk Meclisi üyeleri ile Gençlik Merkezi üyelerini ve ÇABEM’de kurs gören öğrencilerimizi bu yönde teşvik ediyoruz. Gençlerle yaşlılar arasında iletişim kurulması için bu çalışmayı önemsiyoruz. Bu vesile ile Yaşlılara Saygı Haftası’nı kutluyor, tüm yaşlılarımızın ellerinden öpüyorum” diye konuştu.