Bakan Yardımcısı Kıran, Çankırı Belediyesini Ziyaret Etti

Bakan Yardımcısı Kıran, Çankırı Belediyesini Ziyaret Etti

14 Haziran 2024

Bir dizi ziyaretler için Çankırı’ya gelen Aile ve Sosyal Hizmetler Bakan Yardımcısı Büyükelçi Yavuz Selim Kıran, Çankırı Belediyesini ziyaret etti. Belediye Başkanı İsmail Hakkı Esen ve ekibi tarafından karşılanan Bakan Yardımcısı Kıran, Başkan Esen’i yeni döneminde tebrik etti.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakan Yardımcısı Büyükelçi Yavuz Selim Kıran ve beraberindeki heyeti makamında ağırlayan Esen, Çankırı Belediyesi olarak sosyal hizmetler alanında yaptıkları proje ve hizmetler hakkında brifing verdi. Bakan Yardımcısı Kıran, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek misafirperverliğinden ve projelerinden dolayı Esen’e başarılar diledi. Esen, şeref defterini imzalayan konuğuna filografi Türk bayrağı ile Çankırı Belediyesinin ürettiği yöresel ürünler hediye edildi.