Alanpınar Kur’an Kursu’ndan Başkan Dinç’e Teşekkür

Geri

Alanpınar Kur’an Kursu’ndan Başkan Dinç’e Teşekkür

10 Nisan 2012

Çankırı Belediyesinin eğitim faaliyetleri çerçevesinde  Kur’an Kursunda eğitim gören öğrencilere ve Kur’an kursuna yapılan desteklerden dolayı Belediye Başkanı İrfan Dinç’e teşekkür edildi.

Eğitimciler Ahmet Gürer, Ebubekir Şahin ve Muammer Altunsoy’la birlikte Başkan Dinç’e teşekkür eden öğrenciler İsa İnce, Halil Karayel ve Elvan Çetin günün anısına çiçek takdim ettiler.

Öğrencilerden İsa İnce “Sayın Başkanım; bu güne kadar yapmış olduğunuz eğitim çalışmaları kapsamında bizleri unutmadığınız için tüm arkadaşlarım adına teşekkür ederim. Bizler manevi değerlerimizi ayakta tutmaya, kitapların en güzeli Kur’anı Kerim’i bugün için okumaya,yarın için okutmaya gayret ediyoruz. Geçmişlerimiz için okuduğumuz Hatmi Şerif’in duasında bizlerle birlikte olursanız memnuniyet duyacağız”dedi.

Belediye Başkanımız İrfan Dinç’te Kur’an kursu öğrencilerine, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek “Eğitim her zaman bizim öncelikli konumuz. Bizler daima sizlerin yanındayız. İmkanlarımız ölçüsünde de yardım etmeye devam edeceğiz. Sizlere eğitimlerinizde başarılar diliyorum” diye konuştu.