23 Nisan’da Evini Süsle, Şiirini Oku Çek Gönder

23 Nisan’da Evini Süsle, Şiirini Oku Çek Gönder

19 Nisan 2021

Çankırı Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamalarının pandemiden dolayı gerçekleştirilememesi sebebi ile tüm çocuklara çağrıda bulundu. Bu yıl evlerde yapılacak 23 Nisan kutlamaları için “Evini Süsle Çek Gönder, Şiirini Oku Çek Gönder Tüm Çankırı Seni İzlesin” kampanyası düzenlendi. Kendi sosyal medya hesaplarından #çankırıda23nisan etiketi ile 23 Nisan paylaşımı yapan tüm çocuklara hediye gönderileceği de belirtildi.

Pandemi sebebi ile okula gidemeyen çocuklar, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı evlerinde kutlayacak.  Evlerini bayraklarla süsleyen çocuklar, isterlerse sadece süslenmiş evlerini, isterlerse 23 Nisan şiirlerini okuyarak videoya çekip kendi hesaplarından #çankırıda23nisan etiketi ile tüm Çankırı ile paylaşabilecek. Paylaşım yaparak 23 Nisan coşkusuna katılan çocuklara, Belediye Başkanı İsmail Hakkı Esen tarafından hediye de gönderilecek.