Çankırı Belediyesi Yeni Çift Kabinli Kamyonet Aldı

Çankırı Belediyesi Yeni Çift Kabinli Kamyonet Aldı

13 Ekim 2016

Belediye Başkanı İrfan Dinç,  göreve geldiği günden itibaren Çankırı Belediyesi’ne ait araç ve iş makinesi parkını güçlendiriyor. Hizmet kalitesinin arttırılmasını ve daha hızlı hizmet verilmesini önemseyen Başkan Dinç, genç ve işlevi yüksek araçlar ile iş verimini arttırıyor.

Makine İkmal, Bakım ve Onarım Müdürlüğüne alınan 2016 model 4x2 MT Storm kamyonet Belediye hizmet binası önünde “Hayırlı Olsun” yazısı ile görücüye çıktı. İnci beyazı yeni kamyonet, özellikle şehir dışında Belediye işlerinin takibinde ve yedek parça malzemelerinin taşınması için kullanılacak. Belediye yetkilileri, kamyonet ile 960 kg’a kadar yük taşıyabilecek. Binek aracı konforuna sahip araç, 154 beygir motor gücü, özellikle kış mevsiminde savrulmaları önleyecek ABS ve EBD frenleme sistemi, 7 hava yastığı, 6 ileri manuel vitesi,  yokuş kalkış desteği ve az yakıt harcamasıyla da dikkat çekiyor.