Başkan Esen’e Çocuklardan Sevgi Seli

Başkan Esen’e Çocuklardan Sevgi Seli

24 Nisan 2024

Çankırı Valiliğinin öncülüğünde, Çankırı Belediyesi başta olmak üzere bazı kurum ve kuruluşların desteği ile düzenlenen 23 Nisan Çocuk Şenliği, renkli aktivitelerde çocukları buluşturdu. Atatürk Stadyumunda düzenlenen etkinliğe katılan Çankırı Belediye Başkanı İsmail Hakkı Esen, çocukların yoğun ilgisi ile karşılaştı. Çocuklar, Başkan amcalarına sarılmak ve onunla fotoğraf çektirmek için birbirleri ile yarıştı. Gördüğü ilgiden duyduğu memnuniyeti dile getiren Esen, “Çocuklarımız için daha güzel bir şehir hedefinde ilerledik. Yavrularımızın gördükleri yerde bize sevgi ile koşmaları bunun en güzel ölçütü, çok mutluyum. Tüm yavrularımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutluyorum.” dedi.

Kısa bir röportaj veren Esen, “104. yılını kutluyoruz bugün. Böyle başka bir lider yok ki, çocuklara bir bayram armağan etsin. Bizim için, gelecek nesillerimiz için büyük bir lider Atatürk. Böyle bir Ata’ya sahip olduğumuz için ne kadar övünsek azdır. Valilik ve diğer kurumlarımızla birlikte çocuk etkinlikleri düzenledik. Onların sevgisi, yüzlerindeki mutluluk bizleri daha da heyecanlandırıyor.  Ben onlara torunlarım diyorum, görüyorsunuz ilgilerini. Onlar ne kadar hoşnut olurlarsa, şehrine ülkesine sadakat ve mensubiyet ile bağlı olursa onlar da gelecek nesillere daha yaşanabilir bir şehir ve ülke bırakacaklardır. Biz gençlerimizi seviyoruz, onlar da bizi seviyor.” diye konuştu.

Esen, tüm etkinlik alanlarını dolaşarak çocuklarla vakit geçirdi.