Başkan Esen, Çankırı’nın Geleceğine Yatırım Yapıyor

Başkan Esen, Çankırı’nın Geleceğine Yatırım Yapıyor

13 Temmuz 2023

Çankırı Belediyesi, şehrin kilit noktalarında alt ve üstyapı rehabilite çalışmalarına devam ediyor. Su ve Kanalizasyon Müdürlüğüne bağlı ekipler, Buğday Pazarı Ahmet Talat Onay Bulvarı’nda altyapı rehabilite çalışmalarına başladı. Çalışma süresince bölgeye araç park edilememesi, trafik kural ve işaretlerine uyulması konusunda vatandaşlardan hassasiyet göstermelerini beklediklerini söyleyen Belediye Başkanı İsmail Hakkı Esen, “Çalışma alanlarımızda vatandaşlarımız hem yaya hem de araç trafiği olarak zorluk çekebilirler, fakat bu çalışmalarımız ile Çankırı’nın geleceğine önemli bir yatırım yapıyoruz. Vatandaşlarımıza da anlayışlarından dolayı şimdiden teşekkür ediyoruz.” dedi.

Geçtiğimiz yıl birinci etap altyapı iyileştirme çalışmalarını tamamlayan ekipler, ikinci etaba girdi. İlk kazma Ahmet Talat Onay Bulvarı’na vuruldu. Altyapı rehabilitasyon çalışması kapsamında bulvar üzerinde bulunan hatlar, Avrupa Birliği standartlarına uygun olarak yenilenecek. İçme suyu, kanalizasyon yağmur suyu hatları ile mazgalların yenilenmesinin ardından üstyapı çalışmaları ile bulvarda konforlu bir ulaşım sağlanacak.