Zeytin Burnu Belediye Başkanı Murat Aydın Çankırı Kültürüne Hayran Kaldı

Geri

Zeytin Burnu Belediye Başkanı Murat Aydın Çankırı Kültürüne Hayran Kaldı

8 Şubat 2012

Çankırı Valisi Vahdettin Özcan’a hayırlı olsun temennilerinde bulunmak üzere Çankırı’ya gelen Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın, Belediye Başkan Yardımcısı Av. Ömer Arısoy ile birlikte Belediye Başkanımız İrfan Dinç’i makamında ziyaret etti.

Misafirini kapıda karşıladıktan sonra misafirini ilk olarak Belediye Beyaz Masada ağırlayan Belediye Başkanımız İrfan Dinç Beyaz Masa çalışmaları hakkında bilgiler verdi.

Daha sonra makama geçen belediye başkanlarına Vali Vahdettin Özcan’da katıldı. Önce konuk Belediye Başkanı Murat Aydın, sonra ev sahibi Belediye Başkanımız İrfan Dinç, belediyelerinin yapmış oldukları kültürel çalışmaları anlattı.

Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın, Perşembe günü akşamüzeri geldiği Çankırı’da ilk olarak Tuz Mağarası’nı gezdi. Ardından da Çivitçioğlu ve Buğday Pazarı Medreselerine geçen Başkan Aydın bu otantik mekanlardaki kültürel ve sanatsal etkinlikleri yerinde inceleme fırsatı buldu. Başkan Murat Aydın, Anadolu’da tarihi değerlere ve kültüre bu denli önem verilmesinin takdire şayan olduğunu söyledi.