Yukarı Çarşıda İftar Coşkusu

Yukarı Çarşıda İftar Coşkusu

24 Ağustos 2011

Manifaturacılar Caddesine Tuluğ Sitesi’nden Müflis Tepesi’ne kadar boydan boya kurulan iftar masalarını aileleri ile birlikte dolduran esnaflar birlik ve beraberlik içerisinde dayanışma örneği gösterdiler.

Çankırı’da esnaf ve alışveriş kültürünün geçmişten geleceğe yaşatıldığı yukarı çarşıdaki sokak iftarına 1200 kişi katıldı.

İki yıldır ramazan etkinliklerini yukarı çarşıda yaptıklarını belirten Belediye Başkanımız İrfan Dinç “Amacımız son yıllarda ticaretin kentin alt kesimlerine kayması ile canlılığını yitirmekte olan yukarı çarşıdaki esnaflarımıza ramazan etkinlikleri ile destek olmak. Daha çok insanı yukarı çarşıya çıkarabilmek amacıyla ramazan sahnesini bu yıl yine İmaret’e kurduk. Esnaflarımızın iftar yemeğimize göstermiş olduğu ilgi ve alakaya teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Yukarı Çarşı esnafları da Belediye Başkanımız İrfan Dinç’e çarşıya göstermiş olduğu yakın ilgi ve alakadan dolayı teşekkür etti.