Yrd.Doç.Dr. Summak

Geri

Yrd.Doç.Dr. Summak

27 Ekim 2011

100. Yıl Kültür Merkezi’nde anne adayları, bebeği yada küçük çocuğu olan ailelerin katıldığı konferans Semih Summak’ın katılımcılarla karşılıklı aktif iletişim kurarak hareketli bir şekilde görsel materyallerle renklendirilmiş bir sunumla gerçekleşti.

Belediye Başkan Vekilimiz Rafet Alemdar’ın da hazır bulunduğu konferansta Dovn Sendromlu bir bebeğin üzerinde uygulanan Türkçe ve İngilizce öğretme metodunun gösterildiği video büyük ilgi gördü. Gaziantep Üniversitesi’nde Öğretim Görevlisi ve aynı zamanda  Gaziantep’te Akıllı Bebekler Akademisinin kurucusu olanYrd. Doç.Dr. Semih Summak çocuğun eğitimine anne karnında başlanabileceğini belirterek, küçük çocuklara birden fazla dil öğretmenin mümkün olduğunu ama asıl amacın çocukta çoklu zekayı geliştirmek olduğunu söyledi.

Konferansın bitiminde katılımcılar Yrd. Doç. Dr. Semih Summak’ı uzun süre bırakmadı ve bebeklere yönelik bu farklı eğitim hakkında uzun süre görüştüler. Katılımcılar Belediye Başkanımız İrfan Dinç’e de farklı eğitim alanlarında düzenlediği faaliyetlerle ilgili teşekkür ettiler.