Yol Açma ve Asfalt Çalışmalarına Son Sürat Devam

Yol Açma ve Asfalt Çalışmalarına Son Sürat Devam

20 Ekim 2017

Mahallelerin yeni yerleşime açılan alanlarında yol açma ve asfaltlama çalışmalarına hız veren Belediye ekipleri, şehrin gelişimine katkı sağlamaya devam ediyor. Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, geçtiğimiz haftalarda Aksu Mahallesi Yayla Caddesi Serdar Sokak’ta yol açma çalışmalarını gerçekleştirdikten sonra yolu asfaltladı. 350 ton asfalt atılan yol,  araç trafiği ve yayalar için konforlu hale getirildi.

Belediyenin yol açma ve asfaltlama çalışmalarının Abdulhalik Renda Mahallesi İstiklal Caddesi ve Buğday Pazarı Mahallesi Feslikan Mevkiinde devam edeceğini belirten Belediye Başkanı İrfan Dinç, “ Yol açma ve asfalt çalışmalarımız, yerleşime açılan bölgelerimizde ulaşımda sıkıntı yaşayan vatandaşlarımıza büyük kolaylık sağlıyor.” ifadesini kullandı.